رایحه ظهور

نبرد آخرالزمانی قدرتها در خاورمیانه ، کدام نقشه پیروز خواهد شد؟(قسمت اول)

 

تحولات این روزهای خاورمیانه یا بهتر بگوییم غرب آسیا به تدریج به نقطه اوج خود نزدیک می شود ، چند قدرت بزرگ مدعی برای رسیدن به آرزوها و آرمانها و بیرون راندن سایر رقیبان و سیطره ی کامل بر منطقه ، نبردی تا سرحد مرگ را آغاز کرده اند!

 

» ابتدای نظرات (2968)

به جرات می توان گفت این نبرد تاریخی در غرب آسیا آنقدر حساس و سرنوشت ساز است که آینده ی بشریت و کره ی زمین را رقم خواهد زد ، عروج به بهشت موعود ظهور یا سقوط به جهنمی بی سابقه و ترسناک! که بشریت تا کنون تجربه نکرده است! هرچند پیشگویی ها از پیروزی جبهه حق خبر می دهد اما تجربه نشان داده است که در تاریخ بشر هرچیزی قابل تغییر است از این روست که قدرتها  ضمن اطلاع از  پیشگویی ها  بدون توجه به آنها ، خود را به آب و آتش می زنند تا آینده را آنگونه که خود می خواهند بسازند و تاریخ را به مسیر دلخواه خود تغییر دهند.

 

برای اطلاع بهتر از اوضاع منطقه در این نبردهای سرنوشت ساز ، قدرتهای مهم درگیر در تحولات این روزهای خاورمیانه را مورد بررسی قرار می دهیم :

1- ترکها

اولین قدرتی که با تمام قوای فرهنگی ، اجتماعی ، نظامی و اقتصادی خود در میدان حضور دارد ترکیه است ، ترکها با پشتوانه ی تاریخی امپراطوری عثمانی ، تسلط خود بر کشورهای منطقه را حق طبیعی خود می دانند و تلاش دارند تا با ایجاد یک جبهه بزرگ ترک زبان از شرق آسیا تا آسیای میانه و قفقاز و شمال ایران  و شام و حتی شمال آفریقا رویای شیرین خود را محقق سازند و باز هم به روزهای شکوه و اقتدار خود بازگردند.

 

 (نقشه امپراطوری عثمانی ، ترکها در آرزوی بازگشت به اقتدار عثمانی)

2- صهیونیسم و یهود آخرالزمانی

دومین قدرتی که تمام توان خود را بکار بسته و با انواع جنایات شبانه روزی ضمن تلاش برای  تضمین بقای خود  در  نظر دارد بر منطقه مسلط شود یهود و صهیونیسم آخرالزمانی است  که به  زعم خود مطابق تورات و نوشته های باستانی ، بخش زیادی از منطقه  از نیل تا فرات را خداوند به این قوم بخشیده و حکومت بر این مناطق حق مسلم آنهاست ، شاید حکومت بزرگ سلیمان نبی که صهیونیسم از آن به پادشاهی سلیمان یاد می کند و بخش های زیادی از منطقه را شامل می شد ، الگو و رویای آنها در این نبرد سرنوشت ساز باشد.

 

3-  مسلمانان تکفیری و ناصبی

 سومین قدرتی که می توان در این نبرد سرنوشت ساز مشاهده کرد مسلمانان سلفی و تکفیری هستند که ادعا دارند در اکثریت جامعه اسلامی بوده و به دستور اسلام وظیفه دارند خلافت اسلامی خود را تشکیل دهند! آنها در حافظه ی تاریخی خود خلافت امویان و عباسیان را مرور می کنند و در فکر برپایی مجدد این خلافت تاریخی هستند!

(نقشه امپراطوری بزرگ امویان در صدر اسلام که این روزها رویای جاه طلبانه ی تکفیریها و سفلی ها برای برپایی حکومت اموی شده است)

این گروه که از چند دهه ی قبل تحرکات جهادی خود را از افغانستان و عراق و شام آغاز کرده توسط پول عربستان و قطر تغذیه شده و از حمایت اطلاعاتی لجستیکی غرب و یهود و جدیدا نیز ترکیه بهره می برند! گرچه بتوان سران آنها را دست پرورده  و مزدور دانست اما بدنه ، فرماندهان میانی و برخی از طرفداران متعصب آنها با اعتقاد راسخ به دنبال رسیدن به آروزها و خواسته های خود هستند! آنها با حرکت طوفانی خود در یک دهه ی قبل و تشکیل دولت اسلامی داعش در سوریه و عراق شوک بزرگی به منطقه و جهان وارد کردند! هرچند در ادامه با صخره ی سخت شیعیان و محور مقاومت برخورد کرده و به شدت تضغیف شدند!

4- ایران ، تشیع و محور مقاومت در خاورمیانه

 چهارمین قدرتی که تاثیر زیادی در تحولات منطقه دارد شیعیان سیاسی معقتد به ظهور امام زمان هستند که اعتقاد دارند تحولات کنونی منطقه انطباق بسیاری با پیشگویی های روایات عصر ظهور و احادیث امامان شیعه در این زمینه دارد ، آنها نیز در نظر دارند تا پای جان بر سر آرمان و امید بزرگ خود فداکاری کنند تا شاهد مقصود را در آغوش گیرند و شاهد برپایی حکومت منجی در منطقه و کشورهای اسلامی و در مرحله ی بعد در سراسر جهان باشند.

(بنا بر روایات ، امام عصر(عج) پس از ظهور ، در ابتدا حکومت خود را در کشورهای اسلامی برپا نموده و پس از چند سال به تدریج تمام جهان را خواهد گرفت/ نمایی از حکومت واحد اسلامی امام عصر(عج) بر سراسر کشورهای اسلامی)

 

اما سئوالی که پیش می آید این است که بالاخره کدام قدرت توانایی و شانش پیروزی بر رقیبان خود را خواهد داشت ؟ کدام قدرت توانایی جذب توده های مردمی منطقه را دارد؟ آیا پیروزی از قبل برای یکی مقدر شده یا قدرتهای چهارگانه می توانند با تلاش و فداکاری بیشتر یا بی رحمی  تاریخی و جنایات خونین تر ، سایر رقیبان را از صحنه بیرون کند و پیروز این رویارویی کم نظیر باشد؟ آینده منطقه و جهان به کدام سو خواهد رفت؟

 

برای رسیدن به این پاسخ مهم ، امکانات و توانایی ها ، گفتمان و ویژگیها و عملکرد هر یک از قدرتهای چهارگانه را  بطور خلاصه مورد بررسی قرار می دهیم :

ترکها از 7 قرن قبل با تشکیل امپراطوری عثمانی و گسترش تدریجی آن همواره یکی از مدعیان قدرت در منطقه بوده اند هرچند این امپراطوری حدود 8 دهه قبل و طی جنگ جهانی دوم از بین رفت اما خاطره و پشتوانه ی تاریخی آن اینک بهترین انگیزه و امید برای ترکهای باقیمانده و تجزیه شده برای تحقق دوباره رویای امپراطوری عثمانی و بازگشت به شکوه گذشته است و این آرزو به شدت در بخشی از سران و مدیران میانی ترکها دنبال می شود ، ساخت دهها سریال جذاب و فیلم کوتاه و بلند در این زمینه و تاکید  زیاد در آنها بر قومیت که به نژادپرستی دیوانه وار کشیده می شود توانسته تا حد زیادی به اهداف خود در اقناع توده های مردمی در جوامع ترک پراکنده در منطقه دست یابد.

(ترکها در راستای برپایی مجدد امپراطوری عثمانی با ساخت دهها سریال جذاب و فیلم کوتاه و بلند و ... برای همراه کردن توده های مردمی و ترکهای پراکنده در قفقاز و شمال ایران و شام و ... تلاش می کنند)

سوء استفاده از بخشی از گروههای سلفی تکفیری و حضور در جنگهای شمال آفریقا و قفقاز و این روزها در شام و سوریه نشان می دهد که ترکها عملا برای تحقق  آنچه در سر دارند وارد میدان شده و در این راه از همپیمانی قدرتهای ظالم و ستمگر علی رغم سر دادن شعارهای عدالتخواهانه و اسلامی نیز هیچ ابایی ندارند ، هرچند این نفاق با وجود منافع کوتاه مدت برای آنها به جایگاهشان در میان ملتهای دیگر منطقه و حتی بخشی از جامعه ترک زبان ضربه وارد کرده و آنها را دچار تردید و ضعف  نموده است.

(گروهک تکفیری تحریرالشام که این روزها امور سوریه را در دست گرفته است به صراحت به مزدوری ترکیه اذعان دارد)

 

فتح سوریه توسط نیروهای تکفیری تحریر الشام مورد حمایت ترکها و باز شدن مجدد پای ترکها به این منطقه را می توان قدم بلندی در مسیر آرزوهای ترکها دانست که اشتیاق و طمع آنها را تحریک کرده و  حضور مستقیم آنها را در سوریه موجب شده است ، هرچند تضاد منافع ، آینده سختی برای آنها در رویارویی با کردها و نیروهای سلفی تکفیری در سوریه ترسیم می کند و طبق پیشگویی های روایات عصر ظهور و همچنین تحلیل کارشناسان ، ترکها لحظه به لحظه در باتلاقی عمیق فرو می روند و هزینه ی کمرشکنی را در سوریه پرداخت خواهند کرد و نه تنها به توهمات خود نخواهند رسید که در درگیری بزرگی که با نیروهای سلفی و ناصبی به رهبری سفیانی در سوریه خواهند داشت ، عملا شکستهای سنگینی متحمل شده و از گردونه ی رقابت خارج خواهند شد.

 (نقشه ی متوهمانه ی جدیدی که توسط رسانه های ترکیه متشر شده! نشان می دهد  ترکها جاه طلبی هایی بیشتر از سرزمین های عثمانی را  در سر می پرورانند!)

دومین قدرت حاضر در بازی تاج و تخت این روزهای منطقه ، یهود و صهیونیسم است ، آنها که نزدیک به 8 دهه قبل و با هرج و مرج ناشی از جنگ جهانی دوم و با ساخت و پاخت قدرتهای جهانی با اشغال فلسطین قدم اول رویای بزرگ خود را برداشتند همواره مترصد و منتظر بودند تا در شرایط مساعد ، قدمهای بعدی خود برای تشکیل حکومت بزرگ  سلیمانی بنی اسرائیل را برداشته و به رویای حکومت از نیل تا فرات جامعه عمل بپوشانند ، اما ضربه بزرگ و تاریخی عملیات طوفان الاقصی آنها را مجبور کرد تا به ناچار پیش از موعد مقرر حرکت نهایی خود را آغاز کنند ، آنها که با گفتمان آرماگدون بخشی از جامعه مسیحی را با خود همراه کرده بودند  اینک با نفوذ و تسلط در بین سران کشورهای مسیحی و از جمله آمریکا و سران اروپا از قدرت نظامی انها برای هدف شوم خود در برپایی امپراطوری اسرائیلی در منطقه به بهترین وجه ممکن سواستفاده کردند ، انها که از احادیث عصر ظهور مسلمانان و پیشگویی های کتاب مقدس خودشان مبنی بر نابودی خود یقین دارند در تلاشند با اقدام پیشدستانه و بی رحمانه و جنایات بزرگ و همچنین ایجاد اختلاف در منطقه در میان مسلمانان و نفوذ و انهدام قدرتهای دیگر ، پیش گویی ها را تغییر داده یا به تعویق اندازند اینکه موفق خواهند شد یا نه به اراده و بصیرت ملتها و همت و همبستگی آنها بستگی دارد.

(نقشه اسرائیل بزرگ! که حتی بر لباس سربازان اسرائیلی نیز حک شده است! نشان می دهد چه نقشه های شومی در خیال سران کودک کش اسرائیل برای کشورهای منطقه وجود دارد!)

یهود مانع اصلی در مسیر خویش را قدرت چهارم یعنی شیعه می داند چون قدرتهای دیگر اعم از تکفیریها و ترکها علی رغم مزاحمت احتمالی برای یهود اما در نهایت با فریب و نیرنگ به همراه چاشنی خشونت قابل کنترل و انحراف به سمت دلخواه هستند فلذا صهیونیسم تمامی توان خود را برای نابودی محور مقاومت به رهبری شیعیان  بکار بسته است  و در این میان با  پشنیبانی آمریکا و اروپا  و فریب کردها که خود قدرت بزرگ در منطقه هستند و در رویای تشکیل حکومت مستقل بسر می برند از نیروی انها برای پیشبرد اهداف خود بهره می گیرد.

(دو سیر شتابان در آخرالزمان! به رهبری ایران و اسرائیل! براستی کدامیک پیروز نهایی نبرد تاریخی آخرالزمان خواهد بود؟)

چنین به نظر می رسد که فینال زودرس بازی قدرت میان صهیونیسم و تشیع گریزناپذیر باشد از آن رو که یهود سیاسی که در نظر دارد با مشت آهنین و با حمایت غرب با جنایتهای عریان و وحشتناک بر تمامی رقیبان پیروز شود به سدی محکم به نام ایران برخورده است که خود را در یک نبرد وجودی با یهود می بیند و ایران ناگزیر است تا با حمله ای بزرگ ،  روند اقدامات و طراحی های طراحان اسرائیل و یهود را تغییر داده و خود را از توطئه ها و حملات همه جانبه اسرائیل و غرب نجات دهد و اینگونه است که بادی که صهیونیسم در غزه و لبنان و ... کاشته بصورت طوفانی وحشتناک در ایران درو می کند و ضربه ای می خورد که دیگر توان برخواستن و برگشت به قبل را پیدا نمی کند و برای نجات ناگزیر می شود دست به دامان آخرین مهره ی  نفوذی خود در دل قدرت سوم شود.

 

سومین قدرت درگیر مسلمانان ناصبی و سلفی هستند که آخرین بار در حدود یک دهه ی قبل شانس خود را برای برپایی خلافت اسلامی  آزمودند و تا حدودی به موفقیت هایی نیز دست یافتند و در دو کشور سوریه و عراق خلافت اسلامی داعش را تشکیل دادند که در نهایت توسط محور مقاومت و ایران نابود شد ،  تکفیریها که در تمامی جغرافیای اسلامی از پاکستان و افغانستان تا عراق و عربستان و سوریه و لبنان و فلسطین و مصر و شمال آفریقا پراکنده اند و با اقتصاد عربستان و توطئه های غرب و یهود تغذیه شده اند ، کینه ی عمیق و قدیمی نسبت به شیعیان و ایرانی ها دارند آنها صریحا خود را از نسل بنی امیه و امویان می دانند و در آرزوی شکست شیعیان که آنها را به عنوان اصلی ترین مانع در برپایی خلافت اموی خود می دانند هستند و خود را با شیعیان در یگ نبرد تاریخی از صدر اسلامی می بینند.

(نقشه ای که از رسانه های داعش در زمان حکومت مستعجلش منتشر شد نشان می دهد که آنها خواب تسلط بر سراسر کشورهای اسلامی را در سر می پروراندند!)

 

آنها برای رسیدن به این توهم عملا به مزدوری ترکها و یهود تن داده و چشم بر جنایات آنها در سرزمینهای اسلامی بسته اند و به خیال خام خود در نظر دارند تا با بهره گیری از امکانات و نیروی ترکها و یهود بر شیعیان و محور مقاومت پیروز شده و حکومت گذشته ی خود  بر شام و عراق را تکرار کنند! اما از این نکته ی مهم غافلند که در حال حاضر ترکها و یهود بسیار قدرتمند تر و زیرک تر از قرنها قبل بوده  و توهم تسلط بر آنها و استفاده از قدرت آنها عملا غیرممکن و ناشدنی ست و دست و پا زدنها و تحرکات بی حاصل آنها تنها به نفع ترکها و یهود بوده و عملا آنها را به مزدوری بی حاصل و خطرناک کشانده است ، هرچند در ادامه ی تحولات خروج سفیانی را می توان نقطه ی اوج قدرت نمایی آنها دانست ، چنین به نظر میرسد که خروج سفیانی پس از درگیری محور مقاومت شیعی و ایران با یهود و شکست و تضعیف شدید  اسرائیل باشد که به ناچار برای  عقب راندن ایران ، یهود با تکفیریها متحد شده  و حتی برای به میدان آوردن تمام نیروهای سلفی تکفیری و قهرمان سازی از سفیانی بخش هایی از فلسطین و احتمالا بیت المقدس را طی توافقی پشت پرده به سلفی ها به رهبری سفیانی واگذار می کند و آنها را برای رویارویی با دشمن اصلیشان یعنی ایران دوپینک و تقویت می نماید.


(مسیر حرکت سفیانی!)

اما پس از این اتفاق بزرگ ، هیولای سلفی سفیانی که لحظه به لحظه در حال قدرت گرفتن و بزرگ تر شدن است در طی اشغال شام و سوریه با نیروی اول یعنی ترکها سرشاخ می شود دو مزدور که هیچ کدام کوتاه نمی آید و تلاش یهود و غرب برای اتحاد آنها برای مقابله ی با ایران بی نتیجه بوده و هرکدام برای پیروزی و رویای خود با دیگری ناسازگار بوده و بر جنگ اصرار دارد.

نتیجه ی این نبرد تاریخی پیش گویی شده در روایات را باید مغلوبیت ترکها و پایان رویای امپراطوری عثمانی در طی یک نبرد بسیار خونین وحشت آفرین دانست که با پیروزی سفیانی به پایان می رسد و این هیولای زخمی که برای پیروزی عجله دارد پس از تسلط بر سوریه  برای نبرد با آخرین رقیب ، وارد عراق می شود.

اما اصلی ترین قدرت که محور مقاومت شیعی باشد در سیر تحولات خود با موانع و مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند ، نیروهای مخالفی که در درون جوامع شیعی نفوذ کرده و قدرت را به دست گرفته اند با نزدیک شدن به نبرد نهایی فعالیت خود را تشدید کرده و می کوشند تا با فریب مردم درون کشورهای شیعی مخصوصا عراق و ایران را به آشوب بکشند که تا حدود زیادی نیز در کار خود موفق می شوند در عراق جریانهای مخالف قدرتمندی شکل می گیرد که اماده می شود با جریان سفیانی متحد شده و عراق را تضعیف و برای اشغال آماده کند و در ایران نیز به گونه ای دیگر با سوار شدن بر موج نارضایتی های مردمی شورش همگانی و فتنه ی بزرگی را برانگیزد که زمینه را برای یک جنگ بزرگ همه جانبه از شرق و غرب و شمال و جنوب هموار سازد.

(فتنه ی همه جانیه ی اقتصادی فرهنگی اجتماعی قومی و سیاسی در ایران از بزرگترین امیدهای دشمنان برای زمین گیر کردن و پیروزی بر این رقیب قدرتمند است)

 

به نظر می رسد پس از شکست سنگین ترکها و یهود و سربرآوردن سفیانی از دل حوادث شام ، علی رغم تمام پیش بینی ها و تمهیدات ، به کمک هسته های خاموش تکفیری در عراق ، مقامات و مسئولان خریداری و هماهنگ شده و بخشی از نسل جوان شیعه که با فضای مجازی و به دلخواه دشمنان بزرگ و تربیت شده و چشم بسته مزدور فرامین غرب است ، پای سفیانی و لشگر خونریزش به عراق باز شده و با  خونریزی و وحشت آفرینی شهر به شهر جلو می آید در حالی که تمامی موانع را از سر راه برداشته و چیزی جلودارش نیست ..... ادامه دارد

.................................

پ. ن :

 

( دشمنان برای اختلاف افکنی بین ایران شیعی و کشورهای مسلمانان اهل تسنن ، بیان می کنند که ایران فارس فارغ از بحث اسلام  به دنبال رویای برپایی امپراطوری هخامنشیان است در حالی که ایران فارغ از بحث نژاد و کشور به دنبال آرمان ظهور و تشکیل کشورهای متحد اسلامی به رهبری امام زمان (عج) و آرمان برپایی حکومت جهانی مستضعفان و محرومان به رهبری امام عصر(عج) است)

دیدگاه‌ها   

0 #2968 مسعود 1404-02-11 06:21
ارکان مقاومت و حماس و جهاد اسلامی و آن بخش زخم خورده مظلوم محور مقاومت باید امنیت در تل آویو و قدس اشغالی و حیفا و بئرشبه و ایلات و دیمونا و همه شهرها و شهرک های صهیونیست نشین در داخل اراضی اشغالی فلسطین را بر هم بزنند و اجازه استقرار هیچ امنیتی برای صهیونیست ها در داخل اراضی اشغالی نباید داده نشود.

یکی از ارکان مهم نابودی و محو رژیم صهیونیستی از منطقه، ایجاد بستر دائم ناامنی و انجام عملیات به هر شکل ممکن در داخل همه مناطق صهیونیست نشین اسرائیل است.


صهیونیست ها باید بدانند که فلسطین هیچ جای امنی برای آنها ندارد و باید این سرزمین را هر چه سریعتر ترک کنند.


اراجیف نتانیاهو در باره پروژه لیبی سازی از ایران هرگز در واقعیت اتفاق نخواهد افتاد.

این اسرائیل و صهیونیست ها و خود نتانیاهو هستند که به سرنوشت لیبی و مثل قذافی مردن در لوله فاضلاب دچار خواهند شد.

نتانیاهو دقیقا مثل و بدتر از قذافی در لوله فاضلاب و میان زباله ها در فلسطین اشغالی به هلاکت خواهد رسید و به درک واصل خواهد شد.

قطعاً مرگ نتانیاهو، مرگ طبیعی نیست و ان شاء الله به زودی او به وسیله مجاهدان مسلمان به درک خواهد رفت.
نقل قول کردن
-1 #2967 سعاح 1404-02-11 06:16
به نقل از مسعود:

سرافراز قبلاً هم دری وری گفته است و حرف های او اعتباری ندارد.
...

خودت اوستای دری وری گفتنی و حرفت فاقد ارزش و اعتباره۔
نقل قول کردن
-1 #2966 سعاح 1404-02-11 06:04
سخنگوی وزارت خارجه: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، بین عراقچی و ویتکاف (مستقیم) برگزار خواهد شد۔
نقل قول کردن
-1 #2965 مسعود 1404-02-11 05:59
به نقل از سعاح:
آیدی کوهن اسرائیلی: به زودی یک نقص فنی دیگر و از کار افتادن ناگهانی تأسیسات نظامی ایران رخ خواهد داد.

توئیت تأمل برانگيز محمد سرافراز رییس سابق صدا و سیما: درفرصت دو ماهه مذاکرات هسته ای، آمریکا گفتگو میکند و اسرائیل عملیات وای بر کسانی که قدرت عملیاتی و اشراف اطلاعاتی دشمن خود را انکار میکنند.

#بی_در_و_پیکر


سرافراز قبلاً هم دری وری گفته است و حرف های او اعتباری ندارد.

آیدی کوهن هم به گور پدر خودش و صهیونیست ها و ظریف و غربگرایان ایران خندیده که مهمل بافته و اراجیف گفته است!

مذاکره ننگین عراقچی و پزشکیان با اربابان خبیث آمریکایی اش بستر فتنه گری علیه امنیت و اقتصاد کشور است و باید تعطیل و عراقچی از رئوس این فتنه است.


اهداف شوم پزشکیان و عراقچی از مذاکره بازی با دولت خبیث ترامپ:

- فاصله انداختن بین مردم با حاکمیت و جایگاه مقدس ولایت و نیروهای مسلح قهرمان ما

- خلع قدرت هسته ای ایران در برابر اسرائیل و آمریکا و انگلیس (سه محور شرارت جهانی علیه اسلام و ایران و شیعه و محور مقاومت) و برگرداندن رژیم صهیونیستی به قدرت اول هسته ای - نظامی منطقه علیه ایران و ارکان محور مقاومت!

- وابسته کردن و نابودی اقتصاد و امنیت ایران در گرو سلطه دوباره برجامی و فرا برجامی آمریکا و اروپا بر ایران

- جدا کردن ایران از محور مقاومت و دادن زمان به آمریکا و اسرائیل علیه ارکان مقاومت و کمک به خروج رژیم سفیانی در منطقه


بد نیست که به خیانت های واضح دولت پزشکیان برای خوش رقصی مقابل استکبار غرب و تخریب امنیت روانی جامعه و دامن‌ زدن به شایعات دقت شود:

- توقف کامل فعالیت های ماهواره ای و فضایی در دولت واداده پزشکیان مثل دولت خبیث و منحوس حسن روحانی

- رفع فیلترینگ پیامرسان های فاسد انگلیسی، آمریکایی - صهیونیستی مثل اینستاگرام و واتس آپ و ...با خیانت مستقیم خود پزشکیان و ستار هاشمی وزیر خائن، فاسد و مزدور ارتباطاتش برای تسهیل فعالیت منافقین و فتنه گران و حجاب ستیزان و دشمنان نیروهای مسلح ایران و اراذل و اوباش اصلاح طلب و غربگرا علیه ایران و فرهنگ شیعی مردم ایران و امنیت ایران و علیه ارکان محور مقاومت در راستای کمک به منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه

- حذف مدیران انقلابی و توانمند دولت شهید رئیسی توسط پزشکیان و ظریف و جایگزینی لیبرال ها و مزدوران غرب به جای آنها که در ماجرای بندرعباس به روشنی نتیجه این سوء مدیریت و پروژه نفوذ در دولت ظریف و پزشکیان آشکار است!

لیبرال ها و مزدوران غرب و دوستان ترامپ و نتانیاهو از حاکمیت شیعی ایران باید بیرون ریخته شوند.

ایران اسلامی و شیعه در اوضاح خطیر حال و آینده آخرالزمانی منطقه و جهان و در نزدیکی قلّه و ایام نورانی ظهور، نیاز به حفظ و تقویت همه مظاهر اقتدار خود از جمله اقتدار و بازدارندگی هسته ای با کنترل و اداره کشور ایران توسط یک دولت مقتدر انقلابی و مهدوی و یک رئیس جمهور شیعه، ولایی، توانمند و استکبارستیز نیاز داشته و دارد.
نقل قول کردن
-3 #2964 سعاح 1404-02-11 05:04
آیدی کوهن اسرائیلی: به زودی یک نقص فنی دیگر و از کار افتادن ناگهانی تأسیسات نظامی ایران رخ خواهد داد.

توئیت تأمل برانگيز محمد سرافراز رییس سابق صدا و سیما: درفرصت دو ماهه مذاکرات هسته ای، آمریکا گفتگو میکند و اسرائیل عملیات وای بر کسانی که قدرت عملیاتی و اشراف اطلاعاتی دشمن خود را انکار میکنند.

#بی_در_و_پیکر
نقل قول کردن
-2 #2963 سعاح 1404-02-11 04:52
به نقل از شلغم باعورا:
ما هم توی این سایت یه سعدالدین قوقولکی داریم که از برجسته ترین شاگردان شیخ خزعبل الدین هپروتی از عوالم مشهور و متحیر قرن 5 هست

خداوند متعال فرمود:
فَاصْدَعْ بِمَا تُؤْمَرُ وَأَعْرِضْ عَنِ الْمُشْرِكِينَ * إِنَّا كَفَيْنَاكَ الْمُسْتَهْزِئِينَ
تو آشکارا آنچه مأموری (به خلق) برسان و از مشرکان روی بگردان * همانا ما تو را از شر استهزا کنندگان محفوظ نمودیم.
نقل قول کردن
+1 #2962 مسعود 1404-02-10 23:13
به نقل از رایحه ظهور:
سوالات منان رئیسی در خصوص حادثه بندر عباس

تسلیت و چند سوال
ضمن عرض تسلیت به مناسبت حادثه تلخ بندر شهید رجایی، فارغ از آنکه دلیل این اتفاق چه بوده است انتظار داریم وزیر محترم راه و شهرسازی نسبت به موارد زیر توضیحات قانع کننده‌ای برای افکار عمومی ارائه نمایند و یا اگر توضیح قانع کننده‌ای ندارند لااقل عذرخواهی نمایند:

۱. چرا سازمان بنادر که از زیرمجموعه‌های مهم وزارت راه و شهرسازی است چندین ماه است که رئیس ندارد و با سرپرست اداره می‌شود؟! آن هم سرپرستی که حتی یک روز هم سابقه مرتبط با سازمان بنادر ندارد و مدرک تحصیلی‌اش فوق لیسانس کشاورزی است!

۲. دلیل عزل ناگهانی، عجولانه و غیرقانونی رئیس سابق سازمان بنادر که نیرویی متخصص و مجرب بود و حکم ریاست ایشان نیز به تازگی تایید شده بود چه بود؟!

۳. چرا بعد از عزل عجولانه رئیس قبلی سازمان بنادر، چندین ماه است که برخی معاونت‌های مهم سازمان بنادر بلاتصدی است و تعیین تکلیف نمی‌شود؟!

۴. چرا به رغم سپری شدن چندین ماه،‌ از ۵ نفر هیات عامل سازمان بنادر (به عنوان بالاترین رکن سازمان) فقط ۲ نفر تعیین تکلیف شده‌اند؟! این رهاشدگی و انفعال چندین ماهه نسبت به این سازمان مهم چه توجیهی دارد؟!

دکتر منان رئیسی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی

........................
آیا پای جریان نفوذ در میان است؟!

آیا از ماهها قبل بنادر بعنوان یکی از مهمترین مراکز واردات که می توان هر کالایی را وارد کرد و محل نگهداری مواد حساس است برای خرابکاری نشانگزاری شده اند؟!

آیا وقوع این حادثه در این شرایط تهدیدی دشمن اتفاقی ست؟!



دولت پزشکیان توسط مدیریت لیبرالی و غربگرایانه خود پزشکیان و سوء مدیریت بیشتر مدیران آن و مذاکره بازی عراقچی با دولت خبیث ترامپ، بازیچه کامل استکبار غرب شده است!

راُی فله ای و بی مطالعه مجلس به وزیران کابینه ظریف!!؟؟ (پزشکیان) هم در خیانت ها و سوء مدیریت محسوس دولت پزشکیان بی تاثیر نبوده است!

قاطعانه مجلس باید وزرای بی صلاحیت و بی تدبیر را کنار بزند.

خانم فرزانه صادق باید پاسخگوی مدیریت خود در این وزارتخانه و موضوعات و مسائل سازمان بنادر و کشتیرانی باشد.

انتخاب یک زن برای مجموعه بزرگ و کاملا مردانه وزارت راه و مسکن با انبوهی از حوزهای فنی و تخصصی از اول کار نیز کاملاً غلط و اشتباهی بوده است.

نمایندگان مجلس باید از خود پزشکیان هم بابت مدیریت چند ماهه کار دولت و انحراف دولت از استقلال کشور و بازیچه شدن ایران زیر دست آمریکا و استکبار غرب حتما سوال و بازخواست کنند!

نظارت مجلس بر همه ارکان دولت (از خود رئیس جمهور تا وزراء) باید تشدید، هدفمند و البته کاملاً قاطع و انقلابی با حفظ منافع نظام و مردم باشد.
نقل قول کردن
0 #2961 خیبر110 1404-02-10 22:10
به نقل از حاجی:
با یه شیعه انگلیسی گفتن می خوای رو احادیث خاکستر بپاشی اساس مذهب شیعه احادیثش است اگر من خلاف احادیث از خودم مثل شما ساختگی چیزی گفتم اصلان با یهود محشور شم و اگر شما من دراوردی شیعه را گرفتار کردین بایهود محشور شید

محب الشیطان گرامی با حدیث حدیث کردن کسی علم حدیث به دست نمیاره خسته نشدی سالهاست چهار تا حدیث از بین هزاران حدیث رو سر دست گرفتی مداوم تکرارشون میکنی در حالی که در قبال احادیث معتبر دیگه خودت رو به خواب زدی!!
اولین شرط درک حدیث ، درک خود قران هستش چون خود ائمه گفتند اگر حدیثی با قران مطابقت نداشت اون رو به دیوار بکوبید
شما فعلا همین شرط اول رو یاد بگیر بعدش بیا دم از حدیث بزن علمای بزرگ حدیث ده ها سال عمرشون رو صرف این علم میکنند اونوقت تو چهار تا حدیث که به نفع صهیونیست جهانی هستش اونم بدون تفسیر و بررسی اعتبار حدیث رو خوندی فکر‌ کردی علم حدیث یاد گرفتی!!!!
حالا شما که اینقدر از حدیث حرف میزنی یک حدیث بیار که به صراحت گفته باشه ما وظیفه نداریم از قبور پاک ائمه دفاع کنیم و خدا خودش از اونها دفاع میکنه!!!
نقل قول کردن
-3 #2960 خیبر110 1404-02-10 22:00
به نقل از خخخ:
جدی میفرمایی قبلا یادمه منو به بیسوادی متهم کردی و منو بگو فکر کردم علامه دهری

جرفسور زمانی که سپاه ابرهه هم خواست خونه خدا رو خراب کنه عبدالمطلب بزرگ مکه و جد پیامبر ص هم گفت من فقط حافظ شترانم هستم و کعبه خودش صاحب دارد بعد کعبه میشه بگی دقیقا کی خراب شده و چرا یه بار خدا اجازه داده خراب شده و یه بارم عذاب سرشون نازل کرده

روشنگریمان کن منور شویم


من ادعای سواد ندارم منتها شما قطعا بی سواد هستی !!!!
دفعه بعدی که خواستی با یکی بحث بکنی حداقل قبلش یک سرچ کوچیک داخل اینترنت انجام بده به خدا فقط یک دقیقه وقت میگیره البته اگر کار با گوگل رو بلد هستی :D
حالا میگیم اهل فیلم هم نبودی و حتی مختارنامه رو هم ندیدی ولی فقط کافی بود عبارت «تخریب کعبه» رو توی گوگل سرچ کنی !!!
ضمنا جناب بی سواد در زمان جنگ زبیر و یزید که کعبه تخریب شد جامعه اسلامی میتونست از کعبه محافظت کنه ولی با سکوت در مقابل فساد یزید و یاری نکردن امام حسین خدا بلاهایی رو بر سر مردم مکه و مدینه آورد که کمترینش هزاران حرام زاده ای بود که از تجاوز به زنان بعدا به دنیا آمد!!!
ولی در زمان سپاه ابرهه مردم کم تعداد و بیابان نشین مکه در مقابل سپاه فیل سوار و قدرتمند ابرهه هیچ شانسی نداشتند به خاطر همین خدا خودش از مکه محافظت کرد
نقل قول کردن
-1 #2959 شاگرد شم الشموس 1404-02-10 21:04
به نقل از شلغم باعورا:
ما هم توی این سایت یه سعدالدین قوقولکی داریم که از برجسته ترین شاگردان شیخ خزعبل الدین هپروتی از عوالم مشهور و متحیر قرن 5 هست

شلغم پیس و بوگندو غلط می کنی به استاد و ناجی و منیر ما توهین می کنی خرفهم شدی پشمک
نقل قول کردن
-2 #2958 ................ 1404-02-10 20:58
[quote name="اف

#اینجا قوانین برای همه یکسان نیست
نفهم یعنی داری به جمهوری اسلامی توهین می کنی؟!
حق گرفتنیست جوجه برو حقت را بگیر
حق توهین به قضات و قوه قضاییه که منتخب رهبریست را نداری.
نقل قول کردن
0 #2957 افشاگر 1404-02-10 20:10
و حال از اقسام دیگر کلاهبردای حتی مثل دزدیدن ماشین بماند که خریدار گفته با ماشینت دوری بزنم ببینم چطوره و فلنگو بسته و فرار خلاصه مبلغ معامله من ناچیز بود اما به خاطر فحش ناموسی که طرف دادم ازش شکایت کردم و علی رغم اینکه سایت دیوار ای پی ان را به من داد و به دادگاه هم رفتم اما قاضی پرونده یا دلش نخواست پیگیر موضوع شود یا سوادش نمی کشید ای پی چیست و خلاصه گفت شکایت علیه فرد ناشناس و پرونده را مختومه کرد اما خب گفتم چون مبلغش ناچیز و در حد 200 هزار بود دیگه بیخیال طرف شدم و فقط به خاطر فحش ناموسی و نفس عمل که اینگونه افراد می توانند کلاهبرداری های بزرگتری را هم مرتکب شوند از طرف شکایت کردم هر چند حساب بانکیش بررسی شد از بانک اس و پاس بود خودش و به بستن حساب بانکیش و بدنام شدنش بسنده کردم هر چند یافتم برخی همین بانک ها و شرکت های پستی به ویژه خصوصی خود با وجود شناخت ماهیت فرد باز با او همکاری و احتمال ان فرد حساب دیگری باز کرده و جایی دیگر مشغول کلاهبرداری هست و حال بگذریم از این قضات کار کشته و کار بلد در دستگاه قضا هم که نهایت همکاری را با مالباختگان عه ببخشید سارقان و فحااشان نوامیس انجام می دهند این یک نمونه فقط از بابت خسارت مالی و جیثیتی بود اما باز بار دیگر که از دیوار متضرر شدم مربوط به زمانی بود که یک افغانی پشت چهار راهی با موتورش مرا هوا انداخت و سرعت موتور سواریش هم کم از یک انتحاری داعشی نداشت و فقط خدا رو شکر که کلاه کاسکت داشتم سرم بر زمین خورد و مانع از صدمات جدی شد که جتی به قیمت جان هم می توانسنت تمام شود که از قضا طرف موتورش را از دیوار خریده بود و عدم وجود قانونی در دادن موتور به افرذاد غیر گواهینامه دار چه برسد از نوع تابعه دار ان که خودم خرج وسله را دادم و کم مانده بود ان الدنگ افسر مرا هم مقصر کند با این قوانین شخمی موجود و اگر ان افغانی چه بسا هم غیر مجاز به خاطر نداشتن کلاه سقط میشد دیه اش را هم من باید میدادم بله فقط دو نمونه از نمونه هایی را گفتم که برای خیلی از هموطنتان دیگر ممکن هست رخ دهد ان هم نبود نظارت و قوانین صحیح حتی به بهای عوض شدن جای قاتل و مقتول

#اینجا قوانین برای همه یکسان نیست
نقل قول کردن
-1 #2956 افشاگر 1404-02-10 20:02
به نقل از رهگذری عبوری:
و در پایان بر گرده و عهده دستگاه های اطلاعاتی مسئول هست که در اسرع وقت رد شرکت های مبدا صادر کننده این مواد شیمیایی در روز حادثه را بزنند و حتی عوامل احتمالی خرابکار یا قصور کننده داخلی را و به سمع و نظر مردم و خانواده های داغدار برسانند هر چه بیشتر هم بدانیم و واقف باشیم و به خود یاداوری کنیم که شکل جنگ ها دیگر عوض و نوین شده و هشدارهایی که قبلا برخی کارشناسان حوزه امنیت از جاسازی مواد منفجره در اقلام ضروری و مورد نیاز مردم بیان شد و اما کسی جدی نگرفتش و حتی در هیچ یک از شرکت های پستی یا حمل و نقل داخلی کالاهای مردم هم نظارتی نیست و امکان جابجایی هر گونه از کالاهای قاچاق و مخرب وجود دارد و به طور روزانه هم اتفاق می افتد و الا فکر می کنید سال ها دیش های ماهواره گرفته تا امروزه ماینرها و هر کوفت دیگری از کدام مبادی و چگونه وارد شده اند حال هم باز یاداوری میکنم ان ایه شریفه را که کتب علیکم القتال تا نفس دشمن خارجی و مهمتر دشمن داخلی را نگیرید و قطع نکنید اوضاع خوبی همچنان در انتظار کشور و مردم نخواهد بود

دقیقا همین طور هست این شیوه حمل و نقل و گمرک داری فساد زاست چه تو بجث محتوای اجناس و چه امکان هر گونه کلاهبرداری که هر چه را ولو هر نوع اسلحه را با پست به فروش می رسانند و می بینید که در اختیار خرابکاران چه راحت انواع سلاح هست و بحث تقلب و دادن کالاهای معیوب و شناسایی نشدن عاملان هم از همین چرخه بعضا صورت می گیرد بر فرض ممکن خودم سال ها پیش یک خریدی از دیوار داشتم که طرف کالای معیوب و حتی غیر مرتبط و با اسمی دیگر تحویلم دادند و بعد پیگیری از حمل و نقل ان شهر گفتند دوربین مدار بسته نداریم یا ما محتوای چیزی که طرف می اورد و برای حمل تحویل می دهد بررسی نمی کنیم ولو اجر داخلش گذاشته باشند و دیگه روم نشد بهش بگم اگه اسلجه بود چی و اینکه قانون و قوانینی هم برای تسهیل در روند این امور گویا وجود ندارد مثلا از فرد ارسال کننده کالا مدرک هویتی چیزی بخواهند حال خرید از سایت های رسمی و شناسنامه دار کشور که بعضا حتی همان ها هم ممکن هست با رندی کالایی تعمیر شده و غیر مرتبط و معیوب حتی تحویلت دهند دیگر چه برسد به سایت هایی مثل دیوار و امثالهم که خود مردم فقط طرف معامله هستند و پر شده از ادم های متقلب و کلاهبردار که اگهی الکی می زنند و یا چیزی بهت نمیدن یا مثل من به خودشون زحمت رفتن تا اداره پستم میدن اما کالایی معیوب می هند
نقل قول کردن
-1 #2955 سعدالدین 1404-02-10 18:26
وزير الدفاع الباكستاني يعلن تعزيز الوجود العسكري على الحدود مع الهند ويقول إن التوغل العسكري الهندي "وشيك"
نقل قول کردن
+2 #2954 ههه 1404-02-10 18:19
به نقل از مسول خائن:
توییت ایرانی مقیم چین: به دلیل حضور ایران در کشورهای پرخطر لیست FATF، امکان افتتاح حساب نداریم.
------------------------------------------
رییس بنیاد مسکن بندرعباس طی حکمی فرزند خود را رییس بنیاد مسکن قشم کرد
-------------
ریییس جمهور چرا کانتینرها باید چندماه وسال در بندر دپو شه
توکه مسئولی چون خرفروماندی به گل به من میگی چرا من چی میتونم بکنم

نهج البلاعه را خواند و اما نفهمید که بنا به فرمایش حصرت امیر نباید زنان را در پست ها گماشت
نقل قول کردن
+1 #2953 رایحه ظهور 1404-02-10 17:47
سوالات منان رئیسی در خصوص حادثه بندر عباس

تسلیت و چند سوال
ضمن عرض تسلیت به مناسبت حادثه تلخ بندر شهید رجایی، فارغ از آنکه دلیل این اتفاق چه بوده است انتظار داریم وزیر محترم راه و شهرسازی نسبت به موارد زیر توضیحات قانع کننده‌ای برای افکار عمومی ارائه نمایند و یا اگر توضیح قانع کننده‌ای ندارند لااقل عذرخواهی نمایند:

۱. چرا سازمان بنادر که از زیرمجموعه‌های مهم وزارت راه و شهرسازی است چندین ماه است که رئیس ندارد و با سرپرست اداره می‌شود؟! آن هم سرپرستی که حتی یک روز هم سابقه مرتبط با سازمان بنادر ندارد و مدرک تحصیلی‌اش فوق لیسانس کشاورزی است!

۲. دلیل عزل ناگهانی، عجولانه و غیرقانونی رئیس سابق سازمان بنادر که نیرویی متخصص و مجرب بود و حکم ریاست ایشان نیز به تازگی تایید شده بود چه بود؟!

۳. چرا بعد از عزل عجولانه رئیس قبلی سازمان بنادر، چندین ماه است که برخی معاونت‌های مهم سازمان بنادر بلاتصدی است و تعیین تکلیف نمی‌شود؟!

۴. چرا به رغم سپری شدن چندین ماه،‌ از ۵ نفر هیات عامل سازمان بنادر (به عنوان بالاترین رکن سازمان) فقط ۲ نفر تعیین تکلیف شده‌اند؟! این رهاشدگی و انفعال چندین ماهه نسبت به این سازمان مهم چه توجیهی دارد؟!

دکتر منان رئیسی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی

........................
آیا پای جریان نفوذ در میان است؟!

آیا از ماهها قبل بنادر بعنوان یکی از مهمترین مراکز واردات که می توان هر کالایی را وارد کرد و محل نگهداری مواد حساس است برای خرابکاری نشانگزاری شده اند؟!

آیا وقوع این حادثه در این شرایط تهدیدی دشمن اتفاقی ست؟!
نقل قول کردن
+1 #2952 شیخ اشراق 1404-02-10 17:42
علماء به کار خود مشغولند و چیزی که ندارند درد دین است!

حسین‌ جعفری

بخشی از دفاعیه شیخ اشراق!

"شمایان اگر به دنبال مبارزه با فساد هم هستید، به سراغ کسانی بروید که خون مردم را می آشامند و پلک نمی زنند. گیرم که من در انزوای خود رقصی کرده یا خدای نخواسته شرابی نوشیده ام، این کجا و آن همه تفرعن علما و امرا کجا؟

شیخ محبوس در تبادل نظر با ماردینی از مشایخ دیار بکر این چنین بی پروا بر باطل می تازد:

"حکام و امرا فاجر و ستمکارند، علما به کار خود مشغولند و چیزی که ندارند درد دین است!

این توده ستمکش..، نه دنیا دارند و نه دین! گویی برای آن آفریده شده اند...تا برای مشتی پست تر از چارپایان که خود را سایه خدا و جانشین مصطفی می دانند، زندگی پر تجمل بهشت گونه ای فراهم سازند!

چنان که می فرمایید غریب و بی کس هم هستم! اما چه پناهی بهتر از خدا ؟... اینان کی اند؟

ماردینی:

چه می گویی شهاب الدین؟
به هر حال دنیا در دست اینهاست...اینان مثل آب خوردن آدم می کشند، این دار زدن ها و گردن زدن های علنی بیشتر برای آن است که مردم بدانند که با که طرفند." سید یحیی یثربی/قلندر و قلعه(زندگی شهاب الدین سهروردی)
نقل قول کردن
+1 #2951 مسول خائن 1404-02-10 17:34
توییت ایرانی مقیم چین: به دلیل حضور ایران در کشورهای پرخطر لیست FATF، امکان افتتاح حساب نداریم.
------------------------------------------
رییس بنیاد مسکن بندرعباس طی حکمی فرزند خود را رییس بنیاد مسکن قشم کرد
-------------
ریییس جمهور چرا کانتینرها باید چندماه وسال در بندر دپو شه
توکه مسئولی چون خرفروماندی به گل به من میگی چرا من چی میتونم بکنم
نقل قول کردن
+1 #2950 مسول خائن 1404-02-10 17:27
گمرک ایران⁩، لانه فساد؛
تا سقوط این کثافت کاری ها افشاگری می کنیم

یاشار سلطانی

گمرک ایران⁩، لانه فساد؛ بهشت قاچاقچیان و گورستان شفافیت است.

‏مافیای رانت و قاچاقچیان اجازه نمی‌دهند که دستگاه ایکس‌ری نصب شود.

‏ملت تا کی باید چوب این بی‌عدالتی را بخورند؟

تا سقوط این کثافت‌کاری افشاگری می‌کنیم!
------------------
تجربه خودم دوست دوستم استخدام گمرک فرودگاه امام شد از صفر مالی در2یا3سال بالاشهر خونه خرید ماشین انچنانی و........
یه عده مراکز ثروت را قبضه و با دینبازی و استخدام سایبری خوب از ثروت کشور حال می برند هرجا از شفافیت جلوگیری می شه یعنی آبی زیرکاه در جریان است
دهان منتقد را هم به روشی سرویس می کنند.
نقل قول کردن
-3 #2949 حاجی 1404-02-10 17:11
به نقل از خیبر110:
البته که این اسامی جدید در سایت که این شبهه های حجتیه ای و شیعه های بی خاصیت انگلیسی رو مطرح میکنند از نظر من همون محب الشیطان سابق هستن
ولی اقای سیجانی اینم در نظر بگیرید که حتی خانه خدا هم خراب شد و حرم های بقیع هم سالهاست خراب شدند
شیعه های بی خاصیت انگلیسی !!!

با یه شیعه انگلیسی گفتن می خوای رو احادیث خاکستر بپاشی اساس مذهب شیعه احادیثش است اگر من خلاف احادیث از خودم مثل شما ساختگی چیزی گفتم اصلان با یهود محشور شم و اگر شما من دراوردی شیعه را گرفتار کردین بایهود محشور شید
نقل قول کردن
+2 #2948 شاعر مهدوی 1404-02-10 16:29





دجاله چه فعال است در جنگ روایت ها
مکار مجازی شد راوی حکایت ها

ابزار شیاطین شد این آلت دجالی
با جمله فواید شد سرچشمه آفت ها

یک یورش فرهنگی یک حمله نرم است این
جنگی چه فراگیر و با مرگ و اسارت ها

تا خانه ما کرده آن رخنه‌ و رهیابی
تاثیر و نفوذ است و هر گوشه سرایت ها

در قلب و دل مردم در ذهن هر آدم شد
یک کشمکش و جنگ و زخم است و اصابت ها

دجال فریبنده اغواگر هر بنده
بازی شده با دین و کیش همه ملت ها

هر ابله و هر نادان شد پیرو دجاله
یک دین جدید آرد شد مایه بدعت ها

سرچشمه هر فتنه سرمنشا هر خدعه
گر معدن اخبار است اما پر حیرت ها

چون غزوه صفین و قرآن به سر نیزه
پیروزی آن باشد در جهل جماعت ها


#دجال_مجازی
#جنگ_روایتها
نقل قول کردن
0 #2947 خخخ 1404-02-10 16:21
به نقل از خیبر110:
البته که این اسامی جدید در سایت که این شبهه های حجتیه ای و شیعه های بی خاصیت انگلیسی رو مطرح میکنند از نظر من همون محب الشیطان سابق هستن
ولی اقای سیجانی اینم در نظر بگیرید که حتی خانه خدا هم خراب شد و حرم های بقیع هم سالهاست خراب شدند
شیعه های بی خاصیت انگلیسی فکر میکنن اگر کنار وایستن خدا خودش از حرمین دفاع میکنه در حالی که حتی خانه خدا هم به وقتش خراب شده و در تاریخ نقل شده بلاهایی بر سر مسلمانان مکه و مدینه به خاطر بی تفاوتیشون نازل شده که بعضی هاش حتی قابل گفتن نیست!! در مورد حرم های بقیه ائمه در عراق هم این قضیه صدق میکنه
در کل میشه گفت تا وقتی مسلمانان دستشون در دفاع از حرم های امن الهی باز باشه ولی دفاع نکنند در بهترین حالت این حرم ها تخریب میشن و مسلمانان به انواع بلاها بعدش دچار میشن
ولی وقتی دست مردم در دفاع از حرمین الهی کوتاه باشه خدا خودش پرندگان رو مامور میکنه بر سر سپاهیان شیطان سنگ بریزند و مردم هم از عذاب مصون باقی میمونند
خطاب به شیعیان احمق انگلیسی باید گفت خدا بارها در تاریخ ثابت کرده قطعا کسانی که توانایی دفاع اماکن مقدس خدا رو داشته باشند ولی کوتاهی کنند و دفاع نکنند رو به شدت عذاب خواهد کرد !!!

جدی میفرمایی قبلا یادمه منو به بیسوادی متهم کردی و منو بگو فکر کردم علامه دهری

جرفسور زمانی که سپاه ابرهه هم خواست خونه خدا رو خراب کنه عبدالمطلب بزرگ مکه و جد پیامبر ص هم گفت من فقط حافظ شترانم هستم و کعبه خودش صاحب دارد بعد کعبه میشه بگی دقیقا کی خراب شده و چرا یه بار خدا اجازه داده خراب شده و یه بارم عذاب سرشون نازل کرده

روشنگریمان کن منور شویم
نقل قول کردن
+3 #2946 رهگذری عبوری 1404-02-10 15:03
میگی نه اینم شاهد از غیب

وقتی پای شرکت های خصوصی به چرخه اقتصاد و واردات و تامین کالاهای اساسی و ضروری کشور و مردم باز می شود و اطمینان از عدم نظارت درست درمون بالتبع پای شرکت های پوششی و مافیایی خرابکار هم به این حوزه مهم باز خواهد شد از رانتی بگیری هایی چون مهدی جهانگیری که وام خورش ملسه تا شرکت های کشتیرانی پسران شمخانی و با یک حادثه یا خرابکاری این چنینی کلی از بودجه و ارز کشور که ان هم بیشترش در احتیار شبکه های مافیایی هست در چشم بر هم زدنی پودر خواهد شد


✅ عزیزی: محتویات کانتینرها براساس اعلام دستگاه، مواد کشاورزی بوده/ اظهارات وارد کننده با محموله وارد شده متناسب نبوده است!

پ. ن. واقعا این مملکت چه شیر تو شیر است...

یعنی الان به یقین رسیدم مارو خود خدا به برکت امام زمان عج مدیریت کرده و تا به اینجا رسیدیم...

والا اگر به امید این مسئولین پلشت وفشل بودیم یک ثانیه هم دوام پیدا نمی کردیم... وبه فنا می رفتیم...

والا وقتی رونمایی می کنند از دستاوردها با تبلیغات عریض و طویل مانند #اسکنرها_در_گمر کها بعد می گویند که هیچ اسکانیایی زیر اسکنرها رد نمیشود...
وخروجیش میشه این....

اینها هست باگهای پدافندهای غیر عامل
اینها هست باگهای امنیتی
اینها هست باگهای فساد اقتصادی
اینها هست باگهای عدم نظارت...
اینها هست باگهای....

#دکتر_نادر_رضائی

#ناصحون


✅ ۳۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی کجاست؟

در روزهایی که مردم برای وام‌های خرد در صف می‌مانند، برخی شرکت‌های متعلق به گروه مالی گردشگری میلیاردها تومان  تسهیلات از بانک گردشگری دریافت کرده‌اند.
اما ماجرا چیست؟
این ویدیو روایتی دقیق از شرکت‌های دریافت‌کننده این تسهیلات، نحوه هزینه‌کرد منابع، و سهم واقعی مردم از این پروژه‌هاست.با جزئیاتی که در برخی گزارش‌ها عمداً حذف شده‌اند.

@didebaniran


✅ مهدی جهانگیری ثانیه‌ای یک میلیون تومان به خودش وام می‌دهد

چند روز پیش ثابتی، نمایندۀ مردم تهران گفته بود که مهدی جهانگیری قرار است ۲ میلیارد دلار از صندوق توسعۀ ملی برای واردات پنل خورشیدی از چین بگیرد. رقمی که برابر یک‌سوم پول بلوکه‌شدۀ ایران در قطر است.

اما تسهیلاتی که بانک گردشگری منتسب به مهدی جهانگیری به شرکت‌های زیرمجموعۀ خود داده بیش از ۳۲ هزار میلیارد تومان است. این رقم معادل پرداخت ثانیه‌ای یک میلیون تومان به‌مدت یک سال کامل است.

@man_aazad
نقل قول کردن
-3 #2945 شلغم باعورا 1404-02-10 14:33
به نقل از سعاح:
صدر الدین قونوی لایق ترین شاگرد شیخ محیی الدین ابن عربی بود۔ او حتی برخی کلام شیخ رو تنقیح نمود۔ به شاگردان خود می گوید که در زمان ما هر کسی می خواهد حرف بزند پس اگر در مورد فهم کلام من یا شیخم به مشکل مواجه شدید هرگز به این و آن رجوع نکنید و اگر حضرت مهدی (عجل الله تعالیٰ فرجه الشریف) رو یافتید فقط از ایشان پاسخ بخواهی۔

ما هم توی این سایت یه سعدالدین قوقولکی داریم که از برجسته ترین شاگردان شیخ خزعبل الدین هپروتی از عوالم مشهور و متحیر قرن 5 هست
نقل قول کردن
+2 #2944 رهگذری عبوری 1404-02-10 14:22
و در پایان بر گرده و عهده دستگاه های اطلاعاتی مسئول هست که در اسرع وقت رد شرکت های مبدا صادر کننده این مواد شیمیایی در روز حادثه را بزنند و حتی عوامل احتمالی خرابکار یا قصور کننده داخلی را و به سمع و نظر مردم و خانواده های داغدار برسانند هر چه بیشتر هم بدانیم و واقف باشیم و به خود یاداوری کنیم که شکل جنگ ها دیگر عوض و نوین شده و هشدارهایی که قبلا برخی کارشناسان حوزه امنیت از جاسازی مواد منفجره در اقلام ضروری و مورد نیاز مردم بیان شد و اما کسی جدی نگرفتش و حتی در هیچ یک از شرکت های پستی یا حمل و نقل داخلی کالاهای مردم هم نظارتی نیست و امکان جابجایی هر گونه از کالاهای قاچاق و مخرب وجود دارد و به طور روزانه هم اتفاق می افتد و الا فکر می کنید سال ها دیش های ماهواره گرفته تا امروزه ماینرها و هر کوفت دیگری از کدام مبادی و چگونه وارد شده اند حال هم باز یاداوری میکنم ان ایه شریفه را که کتب علیکم القتال تا نفس دشمن خارجی و مهمتر دشمن داخلی را نگیرید و قطع نکنید اوضاع خوبی همچنان در انتظار کشور و مردم نخواهد بود
نقل قول کردن
+2 #2943 رهگذری عبوری 1404-02-10 14:21
بله یه بندرو فرستادن رو هوا با ادماش و به قولی اشو با جاشو بعد هم کی بود کی بود من نبودم و تقصیر استینم بود حسنی نگو بلا بگو بره ناقلا بگو بله هنوزم صحبت از حسنک کجایی و نقش عواملش تو اقتصاد و امنیت کشور مشهوده و سوال که چرا هر موقع اونا روی کار میان اوضاع امنیتی کشور بر هم میریزه زمانی پلاسکو و هواپیمای اوکراینی الانم بندر رجایی که سال ها کارش همین قبیل جابجایی هاست و آخم نگفته ولی چطور دوباره زمان این قبیل دولت های اسهالاتی و در این اوضاع پیچیده و امنیتی و خطیر و حساس منطقه باید این اتفاقات رخ بده و حال سهل نگاری امیخته با عمد و هر چه اسمش را بگذاری چرا که در یک بندر مهم تجاری و اقتصادی کشور با ان حجم از جابجایی های روزانه نیازمند کنترل و نظارت و بازرسی بیشتر ان هم داخل ان همه کانتینر بزرگ و جاداری هست که در صورت کوچکترین سهل انگاری و در این وانفسای منطقه و شرایط تنش سیاسی احتمال هر گونه خرابکاری ان هم از سوی دشمن قسم خورده زخم خورده و پر از نفرت و کینه از ایران و ایرانی وجود دارد و این حادثه بندر شهید رجایی هم باید از جنس همان خرابکاری باشد که در بندر لبنان هم رخ داد هر چند در لبنان به خاطر شرایط پیچیده سیاسی و نفوذ و وجود عوامل سازشکارانه بیشتر و نیز شرایط جغرافیایی و هم مرزی با رژیم غاصب امکان خرابکاری بیشتری وجود داشت که در عمل هم به واقع رخ داد از ان همه ادم های به هوا پرتاب و مفقود و پودر شده تا یک بندر کاملا و⁦یرانه با حجم بالایی از ساختمان های اسیب دیده ولو کیلومترها ان سوتر به خاطر موج انفجار عظیم و ضربه به چرخه تامین کالاهای اساسی و مورد نیاز تا نابود شدن انبارهای غذایی و دارویی ان کشور ان هم با نقشه کاملا از قبل طراحی شده توسط عوامل موساد و سایر خرابکارهای داخلی و خارجی در لبنان که می بایست حداقل درس عبرتی برای ما هم میشد تا ان حجم از اقلام اساسی و مورد نیاز و مهمتر مواد شیمیایی قابل اشتعال را در یک جا و کنار هم جابجا و یا دپو و تلنبار و ذخیره نکرد که با کوچکترین انفجاری که در لبنان هم به نظر و بر طبق تصاویر دوربین های مدار بسته اصابت موشک هم مشهود بود ان فاجعه های سهمگین و زیان بار رخ ندهد چرا که در بندر رجایی هم به قول شاهدان و ناظران نظارت کاملی بر محتوای کانتینرها که می شود با انها هر چیز را جابجا کرد وجود نداشته و با توجه به وجود شرکت های خصوصی در انجا هم پای شرکت های پوششی عسرائیلی هم باز شده باشد به مانند انفجار پیجرها و احتمال فراوان جاسازی مواد انفجاری قبیل و قابل اشتعال در داخل یا کنار کانتینرهای حامل مواد شیمیایی که در حالت معمول به خودی خود قال اشتعال و انفجار با این حجم از اسیب را ندارند چرا که همواره این قبیل مواد در ان بندر وارد و جابجا می شود
نقل قول کردن
0 #2942 عه 1404-02-10 13:05
به نقل از محمد:
بزرگوار یه کم دست و دلباز باش

این اخبار در کانال های رایفی پور هم هست

اندکی بزرگواری اندکی دست و دلبازی

طرف زر ناشتا میزنه یه مطلب اینجا نذاشته بعد میگه کانال من
نقل قول کردن
0 #2941 محمد 1404-02-10 09:42
به نقل از مرتضی:
هعی عه ولگرد لطفا خبرهای کانال من را کپی پیس نکن مگه خودت ببویی خودت تحلیل کن کم عقل3اسم



بزرگوار یه کم دست و دلباز باش

این اخبار در کانال های رایفی پور هم هست

اندکی بزرگواری اندکی دست و دلبازی
نقل قول کردن
0 #2940 سعاح 1404-02-10 05:43
صدر الدین قونوی لایق ترین شاگرد شیخ محیی الدین ابن عربی بود۔ او حتی برخی کلام شیخ رو تنقیح نمود۔ به شاگردان خود می گوید که در زمان ما هر کسی می خواهد حرف بزند پس اگر در مورد فهم کلام من یا شیخم به مشکل مواجه شدید هرگز به این و آن رجوع نکنید و اگر حضرت مهدی (عجل الله تعالیٰ فرجه الشریف) رو یافتید فقط از ایشان پاسخ بخواهی۔
نقل قول کردن
+4 #2939 خیبر110 1404-02-09 23:34
به نقل از رایحه ظهور:

برو واقعه هتک حرمت ائمه بقیع و حمله وهابی ها به کربلا و نجف و ... رو دقیق بخون تا حساب کار دستت بیاد اون موقع انقلاب اسلامی نبود که این شیاطین اینطور جولان دارن و هتک حرمت کردن

البته که این اسامی جدید در سایت که این شبهه های حجتیه ای و شیعه های بی خاصیت انگلیسی رو مطرح میکنند از نظر من همون محب الشیطان سابق هستن
ولی اقای سیجانی اینم در نظر بگیرید که حتی خانه خدا هم خراب شد و حرم های بقیع هم سالهاست خراب شدند
شیعه های بی خاصیت انگلیسی فکر میکنن اگر کنار وایستن خدا خودش از حرمین دفاع میکنه در حالی که حتی خانه خدا هم به وقتش خراب شده و در تاریخ نقل شده بلاهایی بر سر مسلمانان مکه و مدینه به خاطر بی تفاوتیشون نازل شده که بعضی هاش حتی قابل گفتن نیست!! در مورد حرم های بقیه ائمه در عراق هم این قضیه صدق میکنه
در کل میشه گفت تا وقتی مسلمانان دستشون در دفاع از حرم های امن الهی باز باشه ولی دفاع نکنند در بهترین حالت این حرم ها تخریب میشن و مسلمانان به انواع بلاها بعدش دچار میشن
ولی وقتی دست مردم در دفاع از حرمین الهی کوتاه باشه خدا خودش پرندگان رو مامور میکنه بر سر سپاهیان شیطان سنگ بریزند و مردم هم از عذاب مصون باقی میمونند
خطاب به شیعیان احمق انگلیسی باید گفت خدا بارها در تاریخ ثابت کرده قطعا کسانی که توانایی دفاع اماکن مقدس خدا رو داشته باشند ولی کوتاهی کنند و دفاع نکنند رو به شدت عذاب خواهد کرد !!!
نقل قول کردن
+5 #2938 مسعود 1404-02-09 23:09
صحبت های مفصل و گزارش نتانیاهو در مورد ترور شهید نصرالله:

ما می‌دانستیم او کجا است (شهید سید حسن نصراالله) اما پرسش این بود که آیا باید او را هدف قرار بدهیم یا خیر؟ این تصمیم ساده‌ای نبود، زیرا او نفر دوم در محور ایران بود؛ دومین رهبر محبوب در جهان شیعیان و فرزند محبوب خامنه‌ای به شمار می‌رفت.

خامنه‌ای با او همچون فرزند خودش رفتار می‌کرد. این مسأله مطرح بود که هدف قرار دادن او می‌تواند موجب شعله ور شدن جنگی جدید شود؟ و آیا حزب‌الله را وارد جنگ کند؟

وقتی اطلاعات جدیدی دریافت کردم ـ گزارشی ۸۰ صفحه‌ای درباره نصرالله ـ آن را با دقت خواندم. به این نتیجه رسیدم که او باید حذف شود. به ویژه متوجه شدم که نصرالله بیشتر ایران را خط می‌دهد تا این که ایران او را کنترل کند. او شخصبت محوری محور(ایران) بود، و حذف او به معنای شکستن کل محور است.

در کابینه بحث شد. دو نکته مطرح شد:

اول این که آیا باید به آمریکایی‌ها اطلاع بدهیم یا نه؟ من گفتم نه، نیازی نیست و نباید بگوییم.
دوم این که باید درباره پیامدهای جدی این کار فکر کنیم، چون ایران موشک‌های بالستیک زیادی دارد که اگر به سمت اسرائیل شلیک شوند، آسیب گسترده‌ای وارد خواهند کرد.

کابینه مدت زیادی بحث کرد. اکثریت متمایل به حمله بودند اما برخی از مقامات عالی‌رتبه تردید داشتند. پس وزیر دفاع(جنگ) و رئیس ستاد ارتش وقت را به اتاقی جداگانه بردم و گفتم که به آمریکایی‌ها چیزی نخواهیم گفت، شاید نهایتاً هنگام پرواز هواپیماها اطلاع بدهیم.

من باید برای سخنرانی در سازمان ملل آماده می‌شدم. در همان زمان خبر رسید که نصرالله قصد جابه‌جایی به مکانی دارد که دیگر ما به او دسترسی نداشتیم، اما من در هواپیما، در مسیر نیویورک، تصمیمم را گرفتم: باید او را حذف کرد!

در هتل نیویورک جلسه‌ی تلفنی کابینه را برگزار کردیم و تصمیم به حمله گرفتیم. در همان حال که متن سخنرانی را می‌نوشتم، با دو تلفن دیگر وضعیت عملیات و پرواز هواپیماها را دنبال می‌کردم.

پس از سخنرانی، در حالی که با خبرنگاران ملاقات داشتم، یادداشتی به دستم رسید که فقط یک کلمه روی آن نوشته شده بود: «انجام شد».

حذف نصرالله محور را شکست. او فردی غیرقابل جایگزینی بود هنوز هم جایگزینی برای او پیدانشده است. این ضربه، به بشار اسد هم لطمه زد، زیرا او در طول جنگ داخلی سوریه به نصرالله برای اعزام هزاران رزمنده متکی بود. بدون نصرالله، دیگر نیرویی برای نجات اسد وجود نداشت.

ایران، که سرمایه‌گذاری هنگفتی روی محور (مقاومت) کرده بود، سعی کرد با اعزام لشکرهای هوابرد به سوریه اسد را نجات دهد، اما ما با فرستادن جنگنده‌های اف-۱۶، هواپیماهای ایرانی را مجبور به بازگشت کردیم. به این ترتیب، رژیم اسد که از حمایت غرب و شرق محروم شده بود، سقوط کرد.

برای اطمینان بیشتر، 90% از تجهیزات ارتش سوریه را نابود کردیم و جایگاه‌های خود را، از جمله در قله‌ی جبل الشیخ(جنوب سوریه)، بهبود بخشیدیم.

در جمع‌بندی، آنچه انجام دادیم این بود که ضمن پیشبرد روند صلح با جهان عرب و مقابله با تهدید ایران، ورق را برگرداندیم:

از وضعیتی که پس از 7 اکتبر بسیاری فکر می‌کردند اسرائیل نابود خواهد شد، به وضعیتی رسیدیم که اسرائیل به قوی‌ترین کشور منطقه تبدیل شد، آن هم در زمانی کوتاه.

این موفقیت به شجاعت بی‌نظیر سربازان و فرماندهان ما بازمی‌گردد. آن‌ها واقعاً شیرهای یهودا هستند: قهرمانان واقعی. چه آن‌هایی که کشته شدند و چه زخمی‌ها و افرادی که با وجود قطع عضو باز هم می‌خواهند به جنگ برگردند.

با وجود این، کار هنوز تمام نشده است. ما باید جنگ در غزه را به پایان برسانیم، اسرا را بازگردانیم و حماس را کاملاً نابود کنیم. حماس دیگر وجود نخواهد داشت.

ـــــــــــــــــــــــ
#صابرین نیوز اخبار جبهه مقاومت

eitaa.com/joinchat/3446145028C5debdd19a3


و اما چند سوال مهم در این مورد

- نبود دولت آیت الله رئیسی و روی کار آمدن دولت خائن و واداده و ضد محور مقاومت پزشکیان و ظریف و عراقچی چه تاثیری بر این اتفاقات گذاشتند!؟

آینده ایران و محور مقاومت و لبنان به کجا می روند!؟


ورقی که نتانیاهو می گوید به نفع صهیونیست ها برگشته است چگونه دوباره از اسرائیل باید گرفته شود!؟


در کامنت آینده به طور دقیق به جواب این سوالات می پردازیم.

دوستان ارزشی و انقلابی حتما در مباحث شرکت کنند.
نقل قول کردن
-10 #2937 سعدالدین 1404-02-09 20:41
به نقل از رایحه ظهور:
سگهای آمریکایی اسرائیلی داعش صفت در وحشی گری حدی و مرزی نمی شناسند!


نبش قبر «حافظ اسد» در سوریه
فعالان فضای مجازی تصاویر و فیلم‌هایی منتشر کرده‌اند که نشان می‌دهد قبر حافظ اسد رئیس جمهور اسبق سوریه تخریب شده است.

entekhab.ir/.../...

حساب کنید خدای ناکرده اگر جمهوری اسلامی ایران نبود شیاطین داعش صفت اگر بر عراق مسلط می شدند چه بلایی بر سر حرمهای اهل بیت(ع) در عراق و ... می آوردند!

لابد اگر انقلاب اسلامی نبود عمه و خاله من و شما می خواستند از حرمها دفاع کنند!

همین یک فایده بر حکومت اسلامی کفایت می کند!

بود و نبود قبر هیچ مشکلی رو حل نمیکنه چرا موضوع به این سادگی رو درک نمیکنین
ضمنا قضیه حافظ اسد با قبور ائمه شما متفاوته
نقل قول کردن
+3 #2936 رایحه ظهور 1404-02-09 20:26
به نقل از حاجی:
گور پدر حافظ اسد و اذنابش مراقد شیعه دها قرن بدون حکومت اخوندی کسی بشون تعرض نمی کرد بماند زمانهایی که حکومت دست مذهبیان سگ سنی بوده هروقت شیعه در تقیه بوده تعرض نشده مرقد مطهر امام رضا علیه سلام زمان جمهوری اسلامی بش تعرض شد و یکیم زمان رفیق خرس شمالی 46ساله هی شعار میدیم می ترکیم اگه تقیه بود حکومت دمکراسی بود مذهبیها حزب داشتن و رضایت مردم را جلب می کردن بدون جنگ و شعار درست کار می کردن رای داشتن
ولی 46ساله هر روز درگیریم فقط سرمایه و زیرساخت هوا دادیم مردم هم دین زده شدن اقا باد افتاد زیر دماغ انقلابیون کشور در حال توسعه با زیرساخت خوب و اماده جهش تحویل گرفتن بجا عقل گرایی شعارگرایی کردن و برخلاف احادیث رویاپروازی کردن امروز اینم میوه زقنبوتش!


برو واقعه هتک حرمت ائمه بقیع و حمله وهابی ها به کربلا و نجف و ... رو دقیق بخون تا حساب کار دستت بیاد اون موقع انقلاب اسلامی نبود که این شیاطین اینطور جولان دارن و هتک حرمت کردن
نقل قول کردن
-5 #2935 حاجی 1404-02-09 17:28
به نقل از رایحه ظهور:
سگهای آمریکایی اسرائیلی داعش صفت در وحشی گری حدی و مرزی نمی شناسند!


نبش قبر «حافظ اسد» در سوریه
فعالان فضای مجازی تصاویر و فیلم‌هایی منتشر کرده‌اند که نشان می‌دهد قبر حافظ اسد رئیس جمهور اسبق سوریه تخریب شده است.

entekhab.ir/.../...

حساب کنید خدای ناکرده اگر جمهوری اسلامی ایران نبود شیاطین داعش صفت اگر بر عراق مسلط می شدند چه بلایی بر سر حرمهای اهل بیت(ع) در عراق و ... می آوردند!

لابد اگر انقلاب اسلامی نبود عمه و خاله من و شما می خواستند از حرمها دفاع کنند!

همین یک فایده بر حکومت اسلامی کفایت می کند!

گور پدر حافظ اسد و اذنابش مراقد شیعه دها قرن بدون حکومت اخوندی کسی بشون تعرض نمی کرد بماند زمانهایی که حکومت دست مذهبیان سگ سنی بوده هروقت شیعه در تقیه بوده تعرض نشده مرقد مطهر امام رضا علیه سلام زمان جمهوری اسلامی بش تعرض شد و یکیم زمان رفیق خرس شمالی 46ساله هی شعار میدیم می ترکیم اگه تقیه بود حکومت دمکراسی بود مذهبیها حزب داشتن و رضایت مردم را جلب می کردن بدون جنگ و شعار درست کار می کردن رای داشتن
ولی 46ساله هر روز درگیریم فقط سرمایه و زیرساخت هوا دادیم مردم هم دین زده شدن اقا باد افتاد زیر دماغ انقلابیون کشور در حال توسعه با زیرساخت خوب و اماده جهش تحویل گرفتن بجا عقل گرایی شعارگرایی کردن و برخلاف احادیث رویاپروازی کردن امروز اینم میوه زقنبوتش!
نقل قول کردن
-5 #2934 سعاح 1404-02-09 16:04
سوال: چرا برخی ها سانحه بندر رجائی رو به قضیه پیجرها ربط میدهند در حالیکه شباهت زیادی با انفجار بیروت داشت که در آن هم مواد منفجره وجود داشت۔

در اولیش حذب الله مسئول بود و در دومش سپاه۔ اما نظام معتقد نیست فرزندان خود رو محاکمه یا معزول نماید۔ سر خم می سلامت ...
نقل قول کردن
0 #2933 سعاح 1404-02-09 15:52
نقل قول کردن
0 #2932 سعاح 1404-02-09 15:49
نقل قول کردن
+4 #2931 رایحه ظهور 1404-02-09 13:10
به نقل از تمام استراتژی پاشید:
نماینده مجلس لبنان ما نمی خواهیم با حزب الله در یک کشور باشیم یک تکه زمین جنوب را به انها بدهید اینا میان ما قایم میشوند و ما را سپر بلای خود می کنند
قیام قبل ظهور ابتر است
آزموده را آزمودن خطاست
به دستورات ائمه شیعه عمل کنید نه روش عمر خوکی
سلامتی در تلویزیون زیدیون ابو بکر لعنت الله صدیق خوانده شد
گندزیدیون درامده


سگهای آمریکایی اسرائیلی داعش صفت در وحشی گری حدی و مرزی نمی شناسند!


نبش قبر «حافظ اسد» در سوریه
فعالان فضای مجازی تصاویر و فیلم‌هایی منتشر کرده‌اند که نشان می‌دهد قبر حافظ اسد رئیس جمهور اسبق سوریه تخریب شده است.

entekhab.ir/.../...

حساب کنید خدای ناکرده اگر جمهوری اسلامی ایران نبود شیاطین داعش صفت اگر بر عراق مسلط می شدند چه بلایی بر سر حرمهای اهل بیت(ع) در عراق و ... می آوردند!

لابد اگر انقلاب اسلامی نبود عمه و خاله من و شما می خواستند از حرمها دفاع کنند!

همین یک فایده بر حکومت اسلامی کفایت می کند!
نقل قول کردن
-8 #2930 تمام استراتژی پاشید 1404-02-09 11:59
نماینده مجلس لبنان ما نمی خواهیم با حزب الله در یک کشور باشیم یک تکه زمین جنوب را به انها بدهید اینا میان ما قایم میشوند و ما را سپر بلای خود می کنند
قیام قبل ظهور ابتر است
آزموده را آزمودن خطاست
به دستورات ائمه شیعه عمل کنید نه روش عمر خوکی
سلامتی در تلویزیون زیدیون ابو بکر لعنت الله صدیق خوانده شد
گندزیدیون درامده
نقل قول کردن
+9 #2929 مسعود 1404-02-09 08:17
موضوعات مذاکره ایران با آمریکا باید این مسائل باشند:

- خلع سلاح فوری هسته ای اسرائیل و بازدید دائمی کارشناسان ایران و کشورهای اسلامی از تمام تاسیسات هسته ای در فلسطین اشغالی!

- عذرخواهی رسمی دولت آمریکا از ایران برای جنایت بزرگ شهادت سردار سلیمانی و پرداخت غرامت بسیار سنگین این جنایت به ایران

- بازپس گیری دیون خریدهای نظامی قبل از انقلاب ایران از آمریکا و پول های دیگر ایران در آمریکا با تبدیل به ارزش روز دلاری آنها

- دریافت خسارت بابت ورود مستقیم آمریکا به جنگ با ایران در سال های پایانی دفاع مقدس و دادن اطلاعات ماهواره ای به رژیم صدام

- گرفتن تعهد از آمریکا با قطعنامه شورای امنیت برای عدم هر گونه حمله هسته ای و نظامی به حاکمیت ایران

- قطع فوی ارسال سلاح و حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی

- قطع فوری حملات آمریکا به یمن و جبران کلیه خسارت وارده به یمن

- قطع دخالت آمریکا در امور لبنان و دولت واداده جوزف عون و پایان فتنه گری آمریکا علیه حزب الله لبنان

و ......

اینها را نوشتم که ابعاد خیانت بزرگ پزشکیان و عراقچی و تیم واداده اش در پشت پا زدن به فرامین رهبری و خیانت به خون سردار سلیمانی و شهدای حرم و هسته ای و خیانت به امنیت کشور و تلاش خائنانه برای از بین بردن بازدارندگی هسته ای ایران در مقابل اسرائیل و آمریکا بیشتر و بهتر آشکار شود.

مطلقاً آمریکا حق دخالت در امور هسته ای ایران را نداشته و ندارد و راه این دولت واداده و غرب پرست در مذاکره با ترامپ قلدر و زورگو و فاسد و قاتل و قمار باز، صد در صد باطل، پوچ و فاقد هر گونه ارزش و اهمیت است.

سکانداران خیانت به صنعت هسته ای ایران و محور مقاومت؛ دو تا ام الخبائث جریان خبیث غربگرا و پدران معنوی دولت پزشکیان یعنی حسن روحانی و محمد جواد ظریف (لعنت الله علیهما) هستند که راه ننگین مذاکره بازی دولت واداده فعلی با دولت خبیث آمریکا و ترامپ ملعون نیز توسط این دو منافق پلید و مزدور غرب طراحی و مدیریت می شود که باید خنثی و بی اثر شوند.

تمام مذاکرات ننگین تیم عراقچی با دولت ترامپ فاسد و قاتل و قمار باز باید پیشاپیش فاقد ارزش و اعتبار اعلام شود.

...........................................


چرا آمریکا جرات تهدید خاک و امکانات روسیه و کره شمالی و چین را ندارد و این کار را علیه ایران انجام می دهد!؟

جواب کاملاً مشخص است:

- چون پاسخ هر تهدید و حمله ای از جانب آمریکا علیه روسیه و چین و کره شمالی در داخل خاک آمریکا و از نیویورک و میامی و واشنگتن در شرق آمریکا تا دنور و سیاتل و فینیکس در مرکز آمریکا تا لس آنجلس و سانفراسیسکو و جزایر هاوایی در غرب آمریکا خواهد بود.

- هیچکدام از سه کشور روسیه و چین و کره شمالی، غربگرایانی مثل روحانی و ظریف و پزشکیان و علی لاریجانی و عراقچی ندارند که اقتدار هسته ای شان‌ و امنیت ملی شان را روی میز ننگین و خفت بار مذاکره بازی با آمریکا و شیاطین کاخ سفید ببرند!!

اینکه آمریکا ایران را تهدید مستقیم نظامی می کند و خدای ناکرده خاک ما را بخواهد از کویر لوت گرفته تا تاسیسات هسته ای در مرکز ایران هدف قرار دهد قطعا باید پاسخ اصلی از جانب ایران به هر صورت و قدرتمندانه و قاطع در داخل خاک آمریکا باشد تا بازدارندگی کاملاً موثر ایجاد کند.

اینکه ما بگوییم جواب حمله آمریکا به خاک ایران‌ را در منطقه می دهیم لازم اما بسیار ناکافی و صد در صد غیربازدارنده است و دادن پوئن مثبت علیه امنیت ملی ما به دولتمردان خبیث آمریکا و ارتش تروریست ایالات متحده است.

مردم آمریکا باید بهای بسیار سنگین تجاوز دولت شان علیه ایران را پرداخت کنند.

حساب رژیم صهیونیستی صد در صد مشخص است و این رژیم منحوس که مورد حمایت غربگرایان خبیث ایران و چشم و چراغ شیطانی دو ام الخبائث وطن فروشی و نوکری برای استکبار غرب؛ یعنی حسن روحانی ومحمد جواد ظریف است باید هر چه سریعتر توسط همه مسلمانان منطقه و همه ارکان محور مقاومت قلع و قمع و نابود شود و از منطقه محو ابدی گردد.

در کنار انهدام کامل پایگاههای هوایی و نیروی هوایی جنایتکار رژیم صهیونیستی، نابودی تاسیسات هسته ای دیمونا و تمام تاسیسات هسته ای اسرائیل قطعاً باید در دستور کار ایران و محور مقاومت قرار بگیرد.

و اما سخنی با عزیزان مسئول انقلابی در کشور:

هشدار مهم به مسئولان عالی نظام و نیروهای مسلح و نمایندگان مجلس:

فروش خائنانه اقتدار هسته ای کشور ایران به آمریکا و ترامپ یاغی و قلدر توسط دولت غرب پرست پزشکیان که به جز بالا بردن پرچم تسلیم در برابر آمریکا معنای دیگری ندارد نه تنها باعث لغو سرکاری و احمقانه تحریم ها نخواهد شد بلکه فقط راه ورود آمریکا به حوزه های دیگر اقتدار ایران را فراهم می کند و ایران شیعه و انقلابی را بازیچه آمریکا و اقتصاد، استقلال، امنیت و اقتدار ایران را کاملاً شرطی به آمریکا و استکبار غرب نموده و تباه خواهد کرد.


منافقین از کفّار بدترند

با آل علی (علیه السّلام) هر که درافتاد، برافتاد!

-:as
-:as

#تمدن نوین اسلامی - منتظران واقعی ظهور#
#پیوند غدیر- کربلا - ظهور با ولایت فقیه#
#اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج#
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

آخرین اخبار


کلیه حقوق مادی و معنوی وب سایت متعلق به گروه فرهنگی مبشران ظهور می باشد